BBQ

De foto’s en het verslag van onze jaarlijkse BBQ op 18 juli 2015.

Op zaterdag 18 juli j.l. vond weer de jaarlijkse barbecue plaats als afsluiting van het seizoen. Diverse vrijwilligers waren s’morgens al vroeg in de weer om alles voor te bereiden voor alle deelnemers die vanaf s’middags 15.00 uur werden verwacht. En dit waren er 90, dus er moesten ook heel wat tafels en stoelen naar buiten worden gesjouwd, als ook een tent worden opgebouwd. Maar gelukkig kon ook alles naar buiten want het was prima weer voor een barbecue. Zonnig, niet te warm en niet te koud. We boften maar weer!! De stemming zat er al direct goed in en er werd overal gezellig gepraat, gelachen en kontakten aangehaald.

De catering werd wederom verzorgd door Ronald Broeders en zijn medewerkers en zoals we inmiddels gewend zijn van hen, was dit weer uitstekend verzorgd. Iedereen heeft heerlijk gegeten. En met een gezellig drankje erbij en goed gezelschap was het weer een geweldig leuke middag. Voor herhaling vatbaar!!

Dank aan iedereen die dit weer mogelijk heeft gemaakt en aan alle vrijwilligers die zo hun best hebben gedaan op deze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat uw reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.